Lidt om SIND-Klubben

 

Klubben blev oprettet i 1982. Vi er i dag ca. 60 medlemmer. 

 

SIND-Klubben er en klub for psykisk syge og socialt udsatte. Vi tilstræber, at vores klub skal være et hyggeligt og roligt sted, hvor alle føler sig accepteret og velkommen. Der stilles ingen krav udover en almindelig god opførsel, samt at du ikke må være påvirket af stoffer eller alkohol.

 

Sind-Klubben er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Aalborg kommune.

 

Vores medlemmer kommer hovedsageligt fra Aalborg og Nørresundby området. Så sidder du hjemme, og har du lidt svært ved at komme ud? Så er vi måske lige det sted, som du har brug for.

 

Tonen i klubben er præget af humor og uhøjtidelighed, og det er sjældent, at der tales om sygdom.

 

For nogen medlemmer er klubben nærmest deres andet hjem.

 

Som medlemmer kan vi hjælpe og lære meget af hinanden. Det kan være alt lige fra hjælp til flytning, installation af fjernsyn, hjælp til at handle over internettet, måske er der rod med strikketøjet eller andre små dagligdags udfordringer. Det den ene ikke ved, ved en anden som regel. Vi hjælper alle hinanden, så godt vi kan.

 

Personalet hjælper naturligvis også gerne. Det kan være alt lige fra gode råd med kontakt til de offentlige myndigheder, læger, speciallæger og meget mere. Personalet er 100% fortrolige og har naturligvis tavshedspligt.

 

Der arrangeres ture ud af huset, og én gang om året tager vi i sommerhus sammen. Af øvrige aktiviteter kan nævnes kortspil og mange andre spil, kreativt værksted, pool og NADA. Den enkelte deltager kun i det, som han eller hun har overskud og lyst til.

 

Vi holder medlemsmøder den 3. onsdag i måneden kl. 15. Her snakker vi om, hvordan det går i klubben, og alle medlemmer har mulighed for at få punkter på dagsordenen og få sine meninger frem. Herudover er der 3 medlemmer i klubrådet, samt 2 medlemmer i klubbens bestyrelse.

 

Mandag, onsdag og fredag er der fællesspisning kl. 17.30. For de der ønsker at spise med - der skal bare gives besked til personalet inden kl. 16.00 samme dag. Prisen er 35 kr.

 

         

    

 

 

I SIND-Klubben er vi 4 fastansatte medarbejdere, samt frivillige og andre løst tilknyttede medhjælpere.

 

Medarbejdere

         

Klubleder:

Tina Skov Otte

 

 

 

 

 

 

 

                                                                 
 

                                                                          

 

Alle kan få brug for en velment fremstrakt hånd 

 

 

Klubleder: Tina Skov Otte 

 

SIND-Klubben: Sankt Peders Gade 14. 9400 Nørresundby

Åbningstider: Mandag, onsdag og fredag 14:00 - 19:00
Tirsdag, torsdag og lørdag 11:00 - 16:00

Søndag Lukket

 

Tlf.: 40 40 86 88