Bliv medlem i SIND-klubben
                Dit medlemskab er forudsætningen for vores arbejde!

SIND-klubben er et fristed for psykisk sårbare og socialt udsatte medborgere. 
SIND-klubben er medlemsstyret - kort sagt er det medlemmerne 'altså dig' der bestemmer, naturligvis inden for klubbens rammer.
Alle er meget velkommen til at komme og besøge os i klubben.
 

Vore medlemmer kommer hovedsageligt fra Aalborg og Nørresundby området. Sidder du hjemme og har du lidt svært ved at komme ud
 er vi måske det værested du har brug for!

Her kan vi sammen opbygge nye netværk. Der stilles ingen krav udover en almindelig god opførsel, da der skal være plads til alle i et problemfrit og fredeligt miljø. Vi hjælper alle hinanden så godt vi kan.

Mandag, onsdag og fredag er der fællesspisning til aften, for de der ønsker at spise med - der skal bare gives besked til personalet inden kl. 15.30 samme dag. 

Der arrangeres ofte ture ud af huset og 1 gang om året har vi mulighed for at være med på sommerhus tur i en uge.

Af øvrige aktiviteter kan nævnes banko-spil med gode gevinster, pool-turneringer og mange andre spil, kreativt-værksted, internet-cafe med 2 PC´er. I hverdagen drejer det sig om at SIND-klubben er et hyggeligt og roligt  fristed, hvor den enkelte kan føle sig accepteret og velkommen. Den enkelte deltager kun i det der er overskud og lyst til. På siden 'Nyheder' finder du månedsplanen.

Som brugere kan vi hjælpe og lære meget af hinanden. Det kan være alt lige fra hjælp til flytning, installation af fjernsyn, hjælp til at handle over internettet, måske er der rod med strikketøjet eller andre små dagligdags udfordringer. Det den ene ikke ved, ved en anden som regel!

Personalet hjælper også gerne. Det kan være alt lige fra gode råd med kontakt til de offentlige myndigheder, læger, speciallæger og meget, meget mere.  Personalet er 100% fortrolige og har naturligvis tavshedspligt.

 

                                                                            Medlemsskab af SIND-klubben 

Støttemedlem eller bruger? Gør ikke den store forskel! men det gør dit medlemskab! Jo flere vi er, jo stærkere står vi! Lad os løfte i flok!

 

Du kan komme gratis i SIND-klubben i op til 3 måneder, så du har mulighed for at vurdere om klubben er noget for dig.

Efter denne 3 måneders prøveperiode skal du, hvis du fortsat ønsker at komme i klubben indmelde dig. Du er anonym som medlem af SIND-klubben. Et medlemskab koster kun 20,- kr. pr. år. 

For at være medlem af SIND-klubben skal du dog også være medlem af Landsforeningen SIND, som SIND-Klubben er en underafdeling af. Her kan du ikke være anonym, men ingen kan se om du er bruger af SIND eller støttemedlem i SIND. Der er ingen forskel på medlemskaberne. Landsforeningen SIND har støttemedlemmer og brugere over hele landet. Et medlemskab af Landsforeningen SIND koster 200,- kr. pr. år. Så et fuld gyldigt medlemskab af både Landsforeningen SIND og af SIND-klubben koster altså kun ca. 18,- kr. pr. måned.

SIND er for alle!

På landsplan er hovedparten af medlemmerne og de aktive i Landsforeningen SIND pårørende, bekendte, professionelle, brugere eller andre, der interesserer sig for og ønsker at støtte op om psykisk sundhed. SIND er tværpolitisk og rummer alle typer medlemmer med interesse for sindslidelser og sindslidendes forhold.

Er du i job, ledig, sygemeldt, pensioneret mv. det gør ikke nogen forskel - SIND-Klubben er et åbent "fristed" for alle i målgruppen.

 

Er du ikke allerede medlem så meld dig ind og støt os :-)

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.
Gerne personligt fremmøde i vores åbningstid.
Se åbningstider og kontaktoplysninger under siden: kontakt