Medlemskab af SIND-Klubben

 

Støttemedlem eller bruger? Det gør ikke den store forskel, men det gør dit medlemskab! Jo flere vi er, jo stærkere står vi. Lad os løfte i flok!

 

Er du i job, ledig, sygemeldt, førtidspensioneret mv. det gør ikke nogen forskel - SIND-Klubben er et åben for alle.

 

Du kan komme gratis i SIND-Klubben i op til 3 måneder, før du melder dig ind.

 

Efter denne 3 måneders prøveperiode skal du, hvis du fortsat ønsker at komme i klubben, indmelde dig. Et medlemskab koster kun 20,- kr. om året. Du er anonym som medlem af SIND-Klubben.

 

Vi opfordrer til, at du også er medlem af Landsforeningen SIND. Et medlemskab af Landsforeningen SIND koster 200 kr. om år. Så et fuld gyldigt medlemskab af både Landsforeningen SIND og af SIND-Klubben koster altså kun ca. 18,- kr. pr. måned.

 

På landsplan er hovedparten af medlemmerne og de aktive i Landsforeningen SIND pårørende, professionelle, brugere eller andre, der interesserer sig for og ønsker at støtte op om psykisk sundhed. SIND er tværpolitisk og rummer alle typer medlemmer med interesse for sindslidelser og sindslidendes forhold.

 

Du kan læse mere om SIND via dette link: http://www.sind.dk/ny-forside

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere. Du er naturligvis også meget velkommen til at kigge forbi klubben til en snak og en kop kaffe i vores åbningstid.

 

Se åbningstider og kontaktoplysninger under siden:  kontakt